Kies je saunaticket

Vele tickets beschikbaar

Boek en betaal aanbieding

Veilig inloggen en betalen

Reserveer bij sauna

En geniet van je wellnessdag

Neem een kijkje bij alle sauna’s en thermen

Ontspannen, wegdromen en helemaal tot rust komen.

Pak hier je saunaticket!

Thermen La Mer – Almere Haven

Aan de rand van Almere Haven ligt Thermen La Mer. Een oase van rust en ontspanning verscholen in het Vroege Vogelbos. Hier kunt u even een moment voor uzelf nemen en weer opladen. Heeft u behoefte aan ontspanning en wilt u graag even de sleur van de dag naast u neerleggen?  Kom dan, wanneer het u past, lekker naar Thermen La Mer.

Thermen Sauna van Egmond – Haarlem

Kosten nog moeite werden in de loop der jaren gespaard om een uiterst gastvrij oord te scheppen. Hier ademt nog de Bourgondische sfeer, warm en hartelijk in een groot en statig pand.

Naast de zeer uitgebreide spa en saunafaciliteiten, waaronder het enige “Caldarium Maximus” van Nederland, een zwembad met onverwacht uitzicht en een met marmer betegeld stoombad, kunt u een terecht in de luxueuze beautysalon, een maaltijd genieten in het gerenommeerde restaurant of een filmpje pakken in de bioscoop.

saunatickets besteld je hier
saunatickets besteld je hier

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve – Burgum

Het mooie Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve is gevestigd in een landelijk gelegen statige boerderij. Uiteraard flink uitgebouwd en recent nog vergroot met een kleine 700m2 extra wellness vind je hier comfort, kwaliteit, hygiëne en rust! Met een professionele beauty salon, hammam, massage en een keuken die voor wellness begrippen ongekend is, beleeft u hier absoluut een heerlijke wellness dag.

Thermen & Wellness Anholts

Thermen & Wellness Anholts is gevestigd in het prachtige beekdal-landschap van het oliedorp Schoonebeek, in de toeristische gemeente Emmen. Gelegen in de mooie provincie Drenthe in het zicht van de Duitse grens, is Thermen & Wellness Anholts op dit moment één van de meest bekende thermencentra van Noord-Nederland.

saunatickets besteld je hier
saunatickets besteld je hier

Sauna Het Friese Woud – Boijl

De sauna van Het Friese Woud heeft niet alleen een groot aantal heerlijke saunafaciliteiten. Er zijn diverse beauty- en massagesalons, een Hammam en Rhassoul. Zo kunt u onderdompelen in een gevoel van weldaad. Een sauna zoals volgens ons een sauna moet zijn. Voldoende faciliteiten om vele uren te genieten in een ambiance van rust, omringt door een gastvrij team dat garant staat voor oprechte aandacht. Wij willen u graag die herinnering meegeven.

Sauna & beautycentrum Centre du Lac – Pijnacker

Voor iedereen die niet kan kiezen, die zich graag laten adviseren of die een ander graag wil verrassen biedt Centre du Lac arrangementen aan. Voor optimale verwennerij kiest u het belevingsarrangement. Het doet de naam eer aan, u voelt zich de koning te rijk. Daarnaast bieden wij ook het all-inclusive arrangement aan. Heerlijk onbeperkt genieten voor één vaste prijs. Voor de liefhebber is er ook beauty-combi arrangement en zelfs leuke lunch deals.

centre du lac - saunatickets

Thermen LeeuwerikHoeve

Friesland – Burgum

Sauna Het Friese Woud

Friesland – Boijl

Thermen La Mer

Flevoland – Almere Haven

Thermen Sauna van Egmond

Noord Holland – Haarlem

Thermen Sauna van Anholts

Drenthe – Schoonebeek

Sauna Centre du Lac

Pijnacker – Zuid Holland